Årsmöte 2021

Stava Samfällighet- och Fastighetsägareförening kommer hålla årsmöte söndagen den 20 juni kl 12.00 i Stava fest- och lekpark på samma sätt som ifjol. Kallelse med årsmöteshandlingar kommer skickas ut de närmaste dagarna via den av er uppgivna e-post adressen, och de fåtal som inte har e-post kommer handlingarna i postlådan. Ni som brukar få föreningens e-post i skräpkorgen uppmanas kolla den. Har ni bytt adress den senaste tiden vänligen meddela föreningen detta på  stavaforeningen@telia.com . Har kallelsen inte kommit er tillhanda senast måndag den 7 juni hör av er.

Vi hoppas på uppehållsväder men ska försöka få till regnskydd om vädret är emot oss. Ingen kaffeservering i år heller och ni som kan uppmanas ta med egen stol. Vi avser kunna placera oss med nödvändig distans även detta år.

Försök komma i god tid, då alla ska noteras och erhålla röstkort (om sådant blir aktuellt). Är man inte ensam ägare till fastigheten måste man ha fullmakt från övrig/a ägare för att erhålla rösträtt för fastigheten. Fullmakt att fylla i finns i årsmöteshandlingarna.

Välkomna
Styrelsen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *