Medlemsinfo

De båda föreningarna i Stava vill informera att kommande årsmöte kommer hållas söndagen den 10 mars kl 12.00 i Folkets Hus i Åkersberga. Kallelse med årsmöteshandlingar skickas ut per e-post ca 14 dgr innan eller i brevlådan till de som inte har e-post adress.

Medlem som önskar skicka in en motion till årsmötet (förslag på beslut) ska insända sådan till någon styrelseledamot eller till styrelsen på denna e-post adress senast 31 december. Motionen bör vara tydlig med vilket förslag till beslut man förordar. Stava Samfällighetsförening ansvarar för drift och underhåll av våra vägar och övriga gemensamma anläggningar som ex bad och lekplats. Stava Fastighetsägareförening förvaltar våra gemensamma marker och vatten, båtbryggan.

Medlem som nyttjar våra gemensamma anläggningar genom att det på fastigheten finns fler hushåll på fastigheten ska meddela styrelsen detta senast 31 december och likaså om fler hushåll upphör. Detta för att debiteringslängden som styrelsen fastställer ska vara så rätt som möjligt.

Begränsning av 3 tons axeltryck gäller åter sen den 1 november och fram till 30 april. Vet ni med er att leverans av tung lastbil kommer ske bör ni kontakta vägansvarig i styrelsen (Göran C 070-566 19 36) eller föreningens e-post adress. Chaufför som bryter mot begränsat axeltryck riskerar sitt körkort och kommer troligen vägra köra in i området. Med dagens beställningar av varor och paket via nätet är det oklart för oss beställare om leverans av ett litet paket sker med lätt eller tung lastbil. För säkerhet skull bör man ange begränsad axeltryck vid sin beställning så leverantören vet om detta.

Den tidigare funktionen på hemsidan att nytt inlägg meddelas på medlemmens e-post adress har slutat fungera. Oklart om frågeformuläret på hemsidan fungerar. Hemsidan är under renovering. Kontakt med styrelsen kan ske direkt till enskild ledamot (se hemsidan ”om föreningen – styrelsen”) eller via denna avsändare adress, som läses av undertecknad, men vidarebefordrar till ansvarig ledamot.

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *