Medlemsinfo via e-brev

Styrelsen har som bekant skjutit upp årets årsmöte ett par gånger pga rådande pandemi. Det preliminära datumet för årsmöte utomhus på festplatsen den 16 augusti i Stava ska styrelsen ta ställning till den 28 juli, och en del tyder på att årsmötet då kommer bli av, som det ser ut nu. Kallelse eller besked om annat datum för årsmötet kommer efter den 28 juli.

Senaste utskick om medlemsavgift har hos flera mottagare hamnat i mottagarens ”skräpkorg”. Föreningen har låtit Telia undersöka avsändaradressen men där finns det inga filter eller dylikt som skulle förklara detta. Telia uppmanar mottagarna att lägga in föreningens e-post adress i sin adressbok vilket brukar minimera risken att avsändaradressen från  Stavaforeningen@telia.com  hamnar i skräpkorgen. Mottagaren kan även kolla om det finns någon inställning hos sig som bör justeras.

Detta med anledning av att det är av högsta vikt att så många som möjligt får den förestående kallelsen till årsmötet, faktura och annan information från föreningen, utan att det hamnar i ”skräplådan”. När kallelse till årsmöte och faktura skickas ut meddelas detta även på hemsidan och ett anslag på tavlan vid infarten. På hemsidan kan man ”prenumerera” och få ett meddelande att nytt inlägg skett på hemsidan. Men risken att även den hamnar i skräpkorgen är ju för några medlemmar överhängande, särskilt om man inte vidtar någon åtgärd.

STYRELSEN

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *