Årsmöte Stava 16 aug

Styrelsen har skickat ut kallelse till årsmöte söndagen den 16 aug kl 12.00 på festplatsen i Stava via e-brev till den e-post adress som föreningen erhållit, samt i postlådan till några.

Vi kan notera att vissa har autosvar att man är på semester under augusti och vi hoppas att de som haft problem med att brev från föreningen hamnat i skräpkorgen har ordnat detta.

Årsmötena har skjutits upp flera gånger men nu bedömer styrelsen att vi bör kunna ha årsmötet utomhus i Stava med beaktande av gällande rekommendationer i samhället.

Det vore bra om man har möjlighet att skriva ut, eller ha bifogade handlingar i utskicket tillgängliga digitalt på mötet. Kopior kommer finnas i begränsad omfattning på mötet.

Var och en bör ta med egen stol och kaffe för det blir ingen servering på detta möte i dessa tider. Lekparken bör vara stängd denna eftermiddag, så det inte kan uppfattas som störande ljud för vissa.

Årsmöteshandlingarna är näst intill identiska med de som skickades ut i mars, med tillägg av några ärenden från styrelsen som blivit aktuella sedan sist och en justerad dagordning.

Styrelsen hoppas vi med gemensamma krafter kan genomföra årets stämma trots allt.
Väl mött

STYRELSEN
Stava Samfällighetsförening och
Stava Fastighetsägareförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *