Filminspelning

När det inkom en del synpunkter på störande ljud mm kontaktade föreningen Fremantle Produktion (som begärde och erhållit tillstånd för tung trafik).  Vi vidarebefordrar deras svar nedan. Föreningen avser inte agera vidare i frågan.
Styrelsen

Info från Fremantle Produktion
Jag heter Caroline och är projektledare för tv-inspelningen som just nu pågår på Hagtornsvägen 21. Jag fick ditt mail från min kollega Ida och vill börja med att hälsa till alla berörda grannar och be så väldigt mycket om ursäkt. Som du säger så har vi informerat de närmsta grannarna och fått tillstånd av fastighetsägaren om detta då vi trodde att endast de skulle beröras av ev störande ljud samt pratat med förbigående, och där har vi inte upplevt att någon tyckt det varit störande utan mest roligt att vi är här.

Men tråkigt att vi ändå stör vissa och vi hade ju kunnat skicka ut info till alla i området som du säger, det tar jag på mig!

 Vår inspelning kör igång på riktigt idag och pågår tom måndag, vi kommer att försöka täcka generatorn och dämpa ljudet så gott vi kan, men vågar inte stänga av den tills vi filmat klart eftersom vi då riskerar att dra för mycket på befintlig el och då orsaka att det går proppar. Vi har även undersökt möjligheten till att dra el direkt från elskåp som vi ibland gör när vi ska filma i områden där folk bor, men tyvärr gick det inte här.

 Så vi ska göra vårt bästa för att dämpa ljudet och hoppas ändå att det ska hjälpa. Jag tar gärna information om de grannar som blivit störda så kan jag knacka på och prata med dom senare i eftermiddag/kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *