Årsmöte, midsommarfest mm

Styrelsen har på telefonmöte ikväll konstaterat att föreningen kan inte hålla årsmöte den 17 maj som var planerat, och bedömer att vi inte kommer kunna hålla årsmöte innan midsommar. Styrelsen bedömer att det allmänna intresset för årsmöte mitt i sommar/semester -tider inte är optimalt. Styrelsen har beslutat att hålla årsmöte 2020 söndagen den 16 augusti i lekparken i Stava.

Styrelsen har i samråd med festkommittén beslutat att årets midsommarfest ställs in, tyvärr. Festkommittén har meddelat att man ser fram mot midsommaren 2021 istället.

Vår återkommande aktivitetsdag har som tidigare meddelats ställts in. Flera medlemmar har dock meddelat sitt intresse att vilja samla ihop ris. Styrelsen har beslutat att hålla en “lightvariant” av aktivitetsdag lördagen den 16 maj, där vi ska ta hänsyn till FHMs rekommendationer kring folksamlingar mm, och där vi kan samla ihop lite ris att lägga på strategiska platser utmed vägarna som föreningen sedan forslar bort. Vi återkommer med kallelse/inbjudan och detaljer kring detta på hemsidan.

Under nästa vecka kommer faktura för medlemsavgiften 2020 skickas ut per e-post (eller via Postnord till de som ingen e-post har). Styrelsen har beslutat att under rådande omständigheter fakturera utifrån debiteringslängden som fastställdes för 2019.

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *