Årsmöte 15 mars kl 12

Årsmötets planering fortskrider enligt utsänd kallelse och hålls i Folkets Hus lokaler söndagen den 15 mars kl 12.00. Tyvärr får vi inte tillgång till nyckel för huvudentrén vid Swedbank utan får gå in till möteslokalerna via port/dörr nr 16 mittemot P-huset.

När det gäller spridning av virus vill föreningen meddela det som Folkhälsoinstitutet rekommenderar, att har man besökt Kina, Sydkorea Italien eller Iran de senaste 14 dagarna bör man inte närvara på detta möte. Man kan lämna fullmakt till annan att företräda sig på mötet. Har man haft nära kontakt med anhöriga som nyligen besökt dessa länder gäller det att vara uppmärksam på symptom som irriterar luftvägar, feber och hosta. Utvecklas dessa symptom bör man hålla sig hemma.

Kindpussar och handskakningar mm kan vi ju undvika denna gång. Väl mött.

Styrelsen

 

2 tankar kring ”Årsmöte 15 mars kl 12

  1. Hej. Jag undrar om ni kommer att ta upp vad som gäller för båtplats i Garnsviken på årsmötet.Kötid, kölista, vilka har platser. Har ringt och ställt mig på kö vid flera tillfällen .Men inte fått klarhet i vilken plats i kön jag har eller vilka som har båtplatser. Jag har skckat in en önskan om att det ska tas upp på årsmötet.

  2. hoppas ni ställer in årsmötet folk jag frågade tänkte inte går hur viktig kan det vara att vi skal riskera våran hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *